De VerzuimAdviesGroep is begin 2013 geïnitieerd als De VerzuimAdvieslijn door Sonja de Winter, als dienst van FOCUS VerzuimManagement. Enkele maanden later sloot Jorien van Dijk, eigenaar van De Verzuimspecialist, zich als partner aan bij dit initiatief.

Op 1 mei 2015 is De VerzuimAdvieslijn losgekoppeld van FOCUS VerzuimManagement en staat De VerzuimAdvieslijn als vennootschap onder firma (VOF) op eigen benen; aan het roer staan nog steeds Sonja de Winter en Jorien van Dijk.

Kort daarna konden andere bedrijven zich op uitnodiging aansluiten als samenwerkingspartner om zo  werkgevers en werknemers nog completer van dienst te kunnen zijn; niet langer met telefonisch verzuimadvies, maar met adviesopdrachten zoals arbeidsdeskundige ondersteuning, interim casemanagement, re-integratie & en coachingstrajecten en juridisch advies. Zo is De VerzuimAdvieslijn uitgegroeid tot De VerzuimAdviesGroep voor diverse verzuimgerelateerde vraagstukken.

Sonja de Winter, eigenaar van De VerzuimAdviesGroep

Als afgestudeerd Register-Casemanager (2005) en eigenaar van FOCUS VerzuimManagement is zij specialist op het gebied van Ziekteverzuim, WIA, WAO, Ziektewet en de financiële gevolgen daarvan. Met veel plezier helpt zij werkgevers en werknemers de wet te begrijpen en te benutten. Niet alleen in haar rol als telefonisch adviseur, maar ook als trainer, casemanager in complexe verzuim- & bezwaarzaken en als adviseur bij beleidsontwikkeling voor zowel publiek verzekerde werkgevers als eigenrisicodragers.

 

Jorien van Dijk, eigenaar van De VerzuimAdviesGroep

Jorien is ruim 10 jaar actief als Verzuimspecialist; allereerst in dienst van arbodiensten en vervolgens een aantal jaren als HR-professional waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor het ziekteverzuim. De laatste jaren adviseert zij werkgevers op het gebied van verzuimbeleid, verzuimsystemen en geeft zij trainingen aan leidinggevenden in ‘regie op verzuim’. Daarnaast coacht en adviseert zij leidinggevenden en werknemers bij (langdurige) verzuimtrajecten.
Haar voornaamste doel is een zo optimaal en vlekkeloos mogelijk verloop van re-integratietrajecten en een bevredigend resultaat voor zowel werkgever als werknemer.

 

 

Naar boven